Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


Programomtaler

Jacob og Søren er på udflugt i det sydfynske øhav til øerne Skarø og Drejø.
Vesthhuset er et spændende kulturhus i Sorø, som forsøger at forene en række kulturelle aktiviteter, til glæde for alle musikelskere.
Studio 55, dk4´s studie i København, har haft besøg af mange bands siden starten i 2013 og frem til nu. Den musikalske bredde er stor i Danmark – det er bare ikke alle genrer, der får lige meget plads i det offentlige rum.
Søren Dahl elsker det gode liv og den gode samtale, og i RejseTV taler han i hvert program med en gæst, som har et særligt forhold eller kendskab til dagens rejsedestination.
Med afsæt i Sønderborgs verdenskendte ProjectZero har DKsyd produceret en temaserie, der objektivt belyser resultaterne af projektets virke for områdets CO2-reduktion de første 10 år.
Han fik sine første erfaringer med praktiseret socialisme i sin studietid under et ophold i Titos Beograd, som for mange socialister og netop ikke for kommunister stod som et forbillede.
I seks programmer sætter Siegfried Matlok fokus på 30-året for murens fald. Sammen med tyske og danske samtalepartnere ser han tilbage på de begivenheder, som ændrede Tyskland og Europa.
Få teaterchefer har arbejdet så ihærdigt og vedvarende på at skabe et egnsteater med en lokal, regional og national udbredelse og synlighed som teaterchef Peter Westphal, Randers Egnsteater.
Vinteren er på vej - uanset om vi vil det eller ej - så i MotorTV tager vi en snak om valg af dæk til årstiden.
Kunst er evnen til at skabe: Det du ikke savner, det du ikke venter, men det du aldrig kan undvære. Ordene er formuleret af Peter Hesk, manden der bygger et tårn, fordi - at arbejde med kunst kræver rum og højde - og Peter arbejder med skulpturer i op til flere meters højde.
Side 1 ud af 361

Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.