Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


Koncert med Bobo Moreno & The Soul Shakers - live fra Studio 55

Han er en af de helt store sangere herhjemme. Alsidigheden er hans varemærke. Han er nemlig fortrolig med de fleste musikalske stilarter, hvad enten det drejer sig om soul, jazz eller pop.

Bobo Moreno har siden slutningen af 80’erne sunget sig længere og længere ind i hjerterne på musikelskere i hele landet.
Han har optrådt med alle tænkelige typer af orkestre og sunget utallige sange. Han har kunne opleves i mange tv-optrædener i musik- og underholdningsshow, og så har han igennem årene arbejdet med store navne som Sanne Salomonsen, D-A-D og Birthe Kjær.

Nu kan du få lov til at opleve Bobo Moreno i Studio 55, hvor der er garanti for masser af dejlig musik og en fantastisk stemning. Han kan nemlig begejstre et hvilket som helst publikum med sin alsidige stemme.
Han medbringer et fantastisk hold af professionelle musikere.

Medvirkende:
Bobo Moreno: vokal - Kjeld Lauritsen: orgel - Uffe Steen: guitar - Esben Back: trommer.

dk4 har sat scenen og lader et væld af danske bands indtage den. Den musikalske bredde er stor i Danmark – det er bare ikke alle genrer, der får lige meget plads i det offentlige rum. I ”Live fra Studio 55” har musikerne scenen i godt 60 min., hvor de kan præsentere hele deres set – og ikke kun det enkelte hit.

Få en musikalsk oplevelse i ”Live fra Studio 55”, hver gang på dk4!

Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.