Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter
Om 1 minut
Gensyn på dk4

Annonce


Mik Schacks Public Service: Sorgenfrivang

Alle, der har kørt med S-tog forbi Sorgenfri station nord for København, har bemærket tre imponerende højhuse med hver 14 etager – og måske tænkt, at det kunne være fantastisk at bo på en af de øverste. 

Bebyggelsen hedder Sorgenfrivang, og der er tale om almene boliger, der gennem de seneste år er blevet renoveret og moderniseret i stort omfang – ikke mindst med henblik på energibesparelser og bæredygtighed.

Men hvordan er det så at bo i Sorgenfrivang med overdækkede pergolaer til det nærliggende center, med vid udsigt og energibesparende renoveringer, og hvad var ideen i sin tid med højhusbyggeriet i de naturskønne omgivelser?

Det finder Mik Schack ud af, når han i denne udgave af ”Mik Schacks Public Service” besøger Michael Tang Pedersen, der bor på 11. sal. Boligminister Kaare Dybvad kigger også forbi for at drøfte betydningen af energibesparende renoveringer og andre bæredygtige foranstaltninger i almindelighed og i særdeleshed den rolle, den almene boligsektor spiller i denne sammenhæng herunder de resultater, man har opnået i Sorgenfrivang.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.