Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


Sunde julefristelser

Søde sager og juletid hænger, for de fleste mennesker, unægtelig sammen. Men du kan sagtens selv lave sundt og lækkert juleknas, der helt bestemt kan udkonkurrere de usunde sukkerbomber på julebordet.

I programmet Sunde julefristelser bliver du inspireret til, hvordan du kan lave sundere juleknas uden raffineret sukker og usundt fedt.

Caroline Fibæk er naturopath i biologisk medicin, og Carolina Cia er kostvejleder. Sammen driver de siden ’Green Goddess’, som er et gratis online-magasin, der skal inspirere folk til at se på sund kost på en ny måde. Deres filosofi er, at mad skal være uimodståelig lækkert og næringsrigt og helst også helt fri for raffineret sukker, gluten, mælkeprodukter og konserveringsmidler. I dagens program vil de vise os, hvordan man kan lave sunde julekugler, chokolader, pebernødder, vaniljekranse, samt en skøn og varmende jule-chai-latte. Rigtig glædelig jul!

Sunde julefristelser_JuleChokolader_lilleSunde julefristelser_pebernoedder_lilleSunde julefristelser_super_spice_chai_lilleSunde Julefristelser_Vaniljekranse_lille
Du kan se opskrifterne her


Om værterne:

Caroline Fibæk er naturopath i biologisk medicin med speciale i kvindesygdomme. Hun driver klinik, skriver bøger, underviser og holder foredrag. Til daglig rådgiver Caroline mennesker med sygdomme og ubalancer i kroppen, så de kan genvinde deres naturlige sundhed og balance. Caroline er forfatter til en række bøger, bl.a. Nyd dig sund, 42 Raw og Nyd dig slank.

Carolina Cia er kostvejleder, juice- og smoothieekspert og meget passioneret omkring grøn mad. Hun brænder for at hjælpe mennesker med at få et mere balanceret forhold til mad. Carolina Cia afholder juiceretreats rundt om i landet og brænder ligeledes for at formidle sundhed og inspirere til sundere vaner. Og så er hun bl.a. medforfatter til bogen Go Green.

Sunde julefristelser_vaerter_lille
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.