Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

Annonce


Klimatosserne med Auken og Messerschmidt: Kød og fødevarer

”Og så er det godt for potensen, Morten", siger Ida Auken flere gange til Morten Messerschmidt i denne første udgave af dk4s nye programrække ”Klimatosserne”, der har de to folketingsmedlemmer Ida Auken og Morten Messerschmidt som værter.

Hvad det er, Ida Auken ved er så godt for potensen, fremgår selvfølgelig af programmet, der ellers især har fokus på kød og fødevarer.

Gæsterne i studiet er Niels Peter Nørring, klimadirektør Landbrug og Fødevarer, Michael Minter, programleder Concito, Poul Pilgaard Johnsen, journalist Weekendavisen og Jakob Jønck, direktør og iværksætter, Simple Feast.

”Klimatosserne” er dk4’s programserie om klima og bæredygtighed. I hvert program tager Ida Auken og Morten Messerschmidt fat på de mange forskellige aspekter af klima og bæredygtighed sammen med gæster fra politik, forskning, industri og erhverv, kultur, NGO og alle andre relevante dele af samfundet.
I hvert program er der en del med viden og facts og en del med refleksion, debat og overvejelser inden for to eller tre temaer, som deltagerne går i dybden med i løbet af det 55 minutter lange program.

Annonce

   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.